fbpx

Egyéb szolgáltatások és funkciók

TÉTLENSÉG FIGYELÉSE
TeamSpeak 3 szerverünkön előnyben részesítjük azokat a felhasználókat, akik aktívan használják a szerverünket. Ez azt jelenti, hogy ha 490 fő fölé emelkedik a felhasználók összlétszáma, a szerver azonnal kirúgja a 35 perce tétlen felhasználókat, valamint aktivizálódik a tétlenség figyelése az alábbiak szerint:

TeamSpeak 3 szerverünkön előnyben részesítjük azokat a felhasználókat, akik aktívan használják a szerverünket. Ez azt jelenti, hogy ha 490 fő fölé emelkedik a felhasználók összlétszáma, a szerver azonnal kirúgja a 35 perce tétlen felhasználókat, valamint aktivizálódik a tétlenség figyelése az alábbiak szerint:

  • Ha egy játékos 25 perce tétlen, privát üzenetben figyelmezetetést kap
  • 30 perc tétlenség után a szerver átteszi az inaktív felhasználót az AFK szobába
  • 35 perc tétlenség után a szerver kirúgja a felhasználót (egyéb szankció nincs).

Kirúgás után természetesen akár azonnal vissza lehet jönni. 490 fő alatt nincs tétlenség figyelés, bármeddig fent lehet lenni a szerveren. 490 főt többnyire az esti órákban 18 és 22 óra között szoktuk elérni.

Csak alapos indoklással (pl. nincs mikrofon) kapható kivétel. Ezt kérheted egy Szerver Adminisztrátortól, vagy Moderátortól.

TeamSpeak 3 szerverünkön a tétlenség ellenőrzés nem tudja figyelmen kívül hagyni azokat a játékokat és játékmódokat, amelyben a Klántagok lenémítva játszanak, vagy a Klánvezér utasításait hallgatják, és nem beszélnek. Kérem azt a Klánt, aki ilyen módon játszik keressen egy másik szolgáltatót, vagy segítse szerverünk működését.

AUTOMATIKUS AKTIVITÁS FIGYELÉS

TeamSpeak 3 szerverünkön a szobák aktivitását 5 percenként, automatikusan monitorozzuk. 30 naponta a szerver törli azokat a főszobákat, melyek alszobáiban és magában a főszobában sem volt aktivitás. Végre nem kell bohóckodni a “tedd a szobád neve után a (K) jelet” módszerrel. 🙂 Az alszobák is beleszámítanak az aktivitásba, így ha csak az alszobákat használod, a főszobád is biztonságban van 🙂

AVATAR FELTÖLTÉSE
A TeamSpeak 3 szerver támogatja az Avatarok feltöltését. Avatart a GY.I.K. -ben leírt csoportok tölthetnek fel maguknak. Tilos ugyanakkor a szabályzatba ütköző (másokat sértő / perverz / obszcén…stb) képek feltöltése. Ennek megszegése esetén az Adminisztrátorok törölhetik az Avatart, vagy figyelmeztetik, majd – ha nincs változás – kirúgják, vagy kitiltják a felhasználót a szerverről.

HANGFELVÉTEL KÉSZÍTÉSÉNEK TILTÁSA
Biztonsági okok miatt szerverünkön letiltottuk a hangfelvétel készítésének lehetőségét. Azt a felhasználót, aki felvételt próbál készíteni, a szerver automatikusan áthelyezi az AFK szobába.

FÁJLOK FELTÖLTÉSE
Lehetőség van szobához társított fájlok / mappák feltöltésére. Fájlokat a GY.I.K. -ben leírt csoportok tölthetnek fel, illetve le. Az egy főre eső havi limit 100MB, a max. sebességhatár 1MB/s.

PANASZOK KEZELÉSE
A GY.I.K. -ben leírt csoportoknak jogában áll panaszt tenni bármely felhasználóra. Öt panasz után az illető automatikus kitiltásban részesül egy meghatározott időtartamra.

FELHASZNÁLÓ KITILTÁSA (BAN)
Bizonyos felhasználók maximum 1 nap időtartamra bármely Klántagot ki tudják tiltani a szerverről.

BBCODE HASZNÁLATA
A szoba leírásában a táblázat kivételével bármilyen BBCode használható. Lehetőség van képek, vagy linkelt képek beillesztésére, dőlt, vagy vastag betűk használatára. Bővebb leírást a WikiPedia oldalán találsz.

PRIVÁT ÜZENETEK KÜLDÉSE

Kattints duplán a partnered nevére és alul már írhatod is az üzenetet. Ha a szobában tartózkodó összes felhasználónak szeretnél üzenetet küldeni, kattints duplán a szoba nevére. Így az üzeneted mindenki megkapja.