1000 lájk! Köszönjük! - Klánok.hu

1000 lájk! Köszönjük!

Klánok.hu hírek

10 szeptember

1000 lájk! Köszönjük!

Írta: Anubis, 2013-10-10 08:23:39

thumbsMár 1000 ember fordul felénk akkora bizalommal, hogy lájkolja is a Facebook oldalunkat. Köszönjük nekik! Mint tudjátok szerverünk életében az elmúlt hónapok sok bosszúságot, izzadságszagú estéket hoztak a sok szakadás, lagg miatt. Egy hétig kényszeredetten le kellett állnunk és sok játékost veszítettünk. DDOS támadás is ért minket számtalan alkalommal, és képtelenség volt elvárni a hatékony védekezést egy ingyenes TeamSpeak szolgáltatótól. Többször is VPS szervert szolgáltatót váltottunk, de jóakaróink mindig megtaláltak. :)

Az idő azonban minket igazol. Október elején egyik - ámde jóval drágább - megoldásunk az volt, hogy egyedi dedikált szerverre költöztünk. Régi játékosaink jönnek vissza, szerverünk éjjel-nappal üzemel, szolgáltatásunkban és Adminisztrátorainkban pedig továbbra is megbízhattok. Bármilyen esemény történik TeamSpeak szerverünkön, Facebook oldalunkon első kézből értesülhettek a fejleményekről. Nem ígérünk 100%-osan hibamentes szolgáltatást, de azt igen, hogy még sokáig pályán maradunk és bármilyen nemkívánatos helyzetet lehetőségeinkhez képest minél előbb megoldunk.

Hamarosan bevezetjük a kiemelt tagoknak járó előnyöket a szerveren (az ezzel kapcsolatos szabályok kidolgozás alatt állnak). Ha előbb-utóbb Te is szeretnél ebbe a csoportba tartozni, most csak annyit tudunk megosztani veled, hogy Azonosítódat mentsd le, ne hagyd elveszni és használd minél gyakrabban a Klanok.hu TeamSpeak szerverét! :) Köszönjük a támogatásotokat!


Copyright © 2019 klanok.hu. All rights reserved. Powered by Appster-Web